5 ting du kan gjøre mens en robotstøvsuger jobber

Det kan ofte være vanskelig å vite hvilken støvsuger du burde velge, men det er nok lite som kan slå en robotstøvsuger. Disse små robotene kan utføre arbeidet uten at du trenger være hjemme, samt de kommer til stort sett over alt. Noen vil til og med tømme beholderen sin selv, slik at du sjeldent trenger gjøre noe som helst for å vedlikeholde dem.

Om du fortsatt ikke er solgt på at robotstøvsuger er det beste valget, så har vi samlet 5 aktiviteter du heller kan gjøre enn å støvsuge. Det kan jo riktignok være at du er blant de som faktisk liker å støvsuge, men om du er som oss – så vil du nok heller bedrive tiden din med en av disse aktivitetene!

1. Spille på nett

Nordmenn spiller ofte på nett og her er det uten tvil bingo som er en av de mest populære spillene. Ikke bare kan du spille sosialt med venner og kjente, men du kan også vinne ekte penger dersom du er en racer på bingobrettet. Det kan derfor være en god mulighet til å fylle ut et par bingobrett, mens man lar robotstøvsugeren gjøre jobben sin.

2. Lese en bok

Mange tror at det støyer forferdelig når man setter i gang en robotstøvsuger, men dette er ikke tilfellet i det hele tatt. De første variantene som kom på markedet hørtes riktignok ut som jetmotorer, men dette har de fleste produsenter for lengst utbedret. Du vil derfor sjeldent høre mer enn moderat støy når en robotstøvsuger kjører rundt på gulvet ditt. Dermed kan du finne frem en bok, heve beina (så de ikke havner i veien for støvsugere) og få inn en god økt med lesestoff.

3. Trene

Har du et stort hus som tar en stund å støvsuge? Da kan du bare la roboten jobbe i fred, så kan du gjøre noe mer meningsfylt. Et godt eksempel på dette kan være å få lurt inn den treningsøkten som du lenge hadde tenkt å gjøre, men som du aldri finner tiden til. Bare start roboten, så vil den fint kunne jobbe på egenhånd slik at du kan ta en tur på treningssenteret – eller løpe en tur ute. De fleste robotstøvsugere vil automatisk varsle deg når de er ferdig med oppgavene sine.

4. Lage mat

Sliter du med å få alle gjøremålene unnagjort i hverdagen? De fleste av oss opplever nok en hektisk hverdag, og da er det godt med alt som kan automatiseres. En robotstøvsuger vil få unna den kjedelige, men nødvendige rengjøringen, så kan du få unnagjort noen andre oppgaver. Det kan være matlaging, oppvasken eller annet som er essensielt i hverdagen vår.

5. Se en serie

Kanskje du bare ønsker å heve beina høyt og ikke gjøre noe mer i dag? Da kan du finne etterlengtet serietid ved hjelp av en støvsugerrobot. Bare la den gjøre jobben sin, så kan du heller se en episode av favorittserien din.