Topp 3 støvsugere i test

Har du en gammel støvsuger som tilsynelatende begynner å synge på siste verset? Da kan det være lurt å begynne jakten på en ny støvsuger som kan ta over for den gamle når den går kroken.

Dagens marked er dog preget av at det finnes utrolig mange forskjellige støvsugere. Man skulle tro at det gjør det enklere å finne en som faller i smak, men det er faktisk ikke tilfellet. Å finne en ny støvsuger er vanskelig, og derfor er det mange som tyr til støvsuger test for å hjelpe dem å ta et valg!

I denne artikkelen skal vi peke på hvilke faktorer som kan være utslagsgivende i en slik støvsuger test.

Forskjellige typer støvsugere

Er du en av dem tror at det å kjøpe en ny støvsuger er en enkel prosess? Det var kanskje slik før, men nå er det ikke det lenger.

Før var en støvsuger et apparat som du koblet til strømuttaket og dro etter deg rundt omkring i bilen. Og denne typen støvsuger eksisterer absolutt enda, så det er ikke noe problem om du ønsker deg en slik støvsuger.

Men som på så veldig mange områder så har det skjedd en enorm utvikling på dette området også. Nå finnes det ikke bare støvsugere som du drar etter deg; det finnes også støvsugere som du skyver foran deg eller som gjør hele jobben for deg. Vi snakker selvsagt om håndholdte støvsugere og robotstøvsugere!

Håndholdte støvsugere og robotstøvsugere er blant produktene som har blitt mer og mer populær de siste årene. En av årsakene til det er at de tar opp mye mindre plass. Og så er det ikke til å stikke under en stol at robotstøvsugeren er praktisk fordi da slipper du å gjøre noe som helst selv.

Topp 3 støvsugere

Derfor er du nødt til å finne en støvsuger test som passer deg. Ønsker du deg en håndholdt støvsuger, så er nok ikke en test av robotstøvsugere den rette testen for deg. Men hvem vet – kanskje du blir positivt overrasket?

Det er også fullt mulig å finne forskjellige typer støvsugere i en og samme test, altså at aktøren har testet både tradisjonelle støvsugere (som man drar etter seg på gulvet), håndholdte støvsugere og robotstøvsugere. Og det er uten tvil disse testene vi synes er best.

Det du imidlertid er nødt til å være klar over, er at forskjellige tester sannsynligvis vil gi forskjellige resultat. Disse testene gjennomføres av mennesker, og det er ikke sikkert at din favoritt faller i like god jord hos en annen som den gjør hos deg. Men våre topp 3 støvsugere er i hvert fall disse tre:

  1. Miele Complete C3 PowerLine – dette er en tradisjonell støvsuger som vinner stort på sine gode funksjoner. Den kan enkelt benyttes til å rengjøre overflatene i boligen din – og det beste av alt er at du kan gjøre det samtidig som du føler deg komfortabel. Støvsugeren er nemlig laget for en ergonomisk arbeidsstilling!
  2. Bosch BBH52550 – dette er en håndholdt støvsuger, og den vil naturligvis ta mye mindre plass enn en tradisjonell støvsuger. Den kan enkelt plasseres i et hjørne av boligen din, som gjør det ekstra enkelt å finne den frem akkurat når du trenger det og få unnagjort det den skal ta hånd om. Den er både trådløs og enkel å styre – og enklere enn det er vanskelig å tro at det kan bli!
  3. iRobot Roomba 975 – dette er en robotstøvsuger, så dette produktet vinner naturligvis veldig mye på at du slipper å støvsuge selv. Men denne støvsugeren er også kjempeeffektiv, så den gjør jobben på en svært god måte!