Støvsuger tilbud: Slik finner du best pris

Er det på tide å bytte ut støvsugeren? Alle trenger en støvsuger, men det kan være kjedelig og sette av penger til dette i butikken. Det er ingen hemmelighet at støvsugere varierer stort i pris. De billigste variantene er vanligvis ikke like gode som de dyre, men det er mulig å gjøre et kupp om du handler strategisk.

Alle må bruke penger på en støvsuger, men dersom du setter deg og bruker tiden godt, kan du finne gode tilbud og priser. Vi gir deg noen tips og råd til hvordan du finner de beste støvsugere tilbudene – uansett om du vil handle på nett eller i en fysisk butikk.

Kjøp støvsuger på nett

Mange liker å handle i fysiske butikker, slik at de får se og føle på varen. Men som regel er det mulig å spare mye penger dersom du satser på netthandel. Det siste året har flere oppdaget fordelene med å handle på nett, da særlig i form av levering og priser.

På nett har du et større utvalg og du trenger ikke å begrense deg selv i søkte etter den beste modellen. Hvis du går til nærmeste utsalgssted, vil du kun finne de modellene butikken faktisk har inne. Sjansene er store for at de beste tilbudene og mest populære modellen er utsolgt.

Dersom du heller gjør litt research på nett, kan du finne langt bedre tilbud og et større utvalg. I tillegg får du muligheten til å sammenligne aktørene og kanskje kommer du over et godt salg.

Les også: Best i test støvsugere

Sammenlign støvsuger tilbud

Det lureste du kan gjøre, er å sammenligne støvsuger tilbud på nett. Ikke gå for det første og beste alternativet, selv om du har bestemt deg for modell, type og merke. Prisene varierer stort på nettbutikker, og du kan spare mye penger på å sammenligne tilbud.

Det finnes sammenligningssider på nett som gir deg en oversikt over produktets pris hos ulike aktører. Her må naturligvis bruke din egen dømmekraft og vurdere om nettsidene er seriøse eller ikke. Det er også viktig å ikke la seg lure av billige lokkepriser.

Hvis en støvsuger er langt billigere hos en aktør enn hos de andre, er det en stor sannsynlighet for at frakten er dyr. Hvis du må betale dyre dommer for frakt, lønner det seg heller å velge det alternativet som har kortest leveringstid.

Dersom du ikke vil bruke penger på frakt, er det også mulig å få varen levert til nærmeste butikk. Da slipper du som regel å betale noe, men du må også dra til den fysiske butikken for å hente støvsugeren. Dette kan være et godt alternativ om den nærmeste butikken ikke har din foretrukne modell inne på lager.

Bilde av Andrea Piacquadio fra Pexels

Ikke se deg blind på pris

Det er naturlig å ville spare penger og velge de billigste alternativene. Men husk at en støvsuger er noe du bruker ofte og funksjonene har mye å si for brukervennlighet, ytelse og kvalitet.

Som med alt annet i livet, får vi ofte det vi betaler for. De beste modellene ligger i en høyere prisklasse, og de billigste modellene er gjerne ikke like brukervennlig og vanskeligere å jobbe med. Men når det gjelder støvsugere vil de dyreste modellene også være mer moderne og ha funksjoner du kanskje ikke trenger.

De siste årene har det kommet mange nye støvsugere på markedet. De er automatiske, trådløse, oppladbare og små roboter. Men hvis du ikke har bruk for dette, og heller vil gå for den tradisjonelle varianten, kan du finne gode priser og tilbud.

Det lureste du kan gjøre, er så sette deg ned og tenke over bruksområder og ønskede kvaliteter. Det er selvfølgelig mer praktisk med en modell som rengjør huset mens du er på jobb og som ikke krever en støvsugerpose. Men det er ikke alle som har behov for dette eller trenger slike moderne funksjonaliteter.

Kjøp støvsuger billig

Hvis du virkelig vil gjøre et godt kupp, gjelder det å vente til de store salgsdagene. På Black Friday og gjennom sommeren, kjører ofte butikkene kampanjer og store salg. Dersom du klarer å vente til neste kampanjetid, er det mye penger å spare.

Gjør gjerne research i forkant, slik at du vet hvilken modell du ønsker deg. Da slipper du å gjøre et bomkjøp. Det er også mulig å kjøpe støvsugere brukt. I forbindelse med flytting er det mange som selger husholdningsapparater.

Bor du i en stor by, kan det lønne seg å se etter støvsuger annonser på brukt-sider når studentene flytter. Med disse tipsene og rådene, håper vi at du finner en støvsuger i en prisklasse du er fornøyd med. Den som venter på gode tilbud, venter ikke forgjeves.